6-wielenplan
Premieberekening auto
Vink Verbeek 6 wielenplan; gebruik uw opgebouwde B/M korting voor een 2e voertuig
Om gebruik te kunnen maken van dezelfde Bonus/Malus korting van uw auto voor uw motorfiets dient uw auto ook bij Vink Verbeek Verzekeringen te worden verzekerd.
Dit geldt natuurlijk ook andersom: heeft u met uw motor schadevrije jaren opgebouwd, dan kunt u deze jaren gebruiken voor uw autoverzekering. Oversluiten regelen wij gratis voor u.
Bereken vrijblijvend uw auto-premie of uw motor-premie.
Geef het aantal schadevrije jaren in (van uw motor of uw auto).

Bikers Best
Bikers Best is d Honda Goldwing specialist met een enorm aanbod aan onderdelen en accessoires en Goldwing occassions. Bestellen kan via een uitgebreide webshop.
Bikers Best beschikt over een mooi bedrijfspand in Renswoude (tussen Veenendaal en Ede). Hier vindt u de grote showroom en het magazijn met afhaalbalie. Ook een gezellige koffiebar ontbreekt niet. Er is zelfs een heus museum met een uitgebreide collectie klassieke Honda motorfietsen.

Dwars
DWARS: boek voor mensen met enige passie voor motorfietsen. Het boek behandelt (kritische) gevoelens over motorfietsen en motorrijden, de ultieme motorfilm in boekvorm. Een groot aantal merken en het gevoel dat ze opwekken passeren de revue. Het beziet motorrijders en hun (on)hebbelijkheden. Ook motorwedstrijden, -ralley's en -verenigingen blijven niet onbesproken. Voorzien van historische zwart-witfoto's. 190 pagina's leesplezier. Meer informatie.
Prijs: 25,65 (excl.verzendkosten); voor informatie: vvlmedia@gmail.com
Alle voertuigen met een Nederlands kenteken staan geregistreerd bij de RDW. Een deel van de voertuiggegevens (o.a. kilometerstand) kunt u online opvragen met de RDW kentekencheck. Deze gegevens komen van pas als u bijvoorbeeld een voertuig wilt kopen, of juist verkopen.
App voor Android of Apple

Erik van Lent
Laat vr aankoop van uw motor een aankoopkeuring uitvoeren door Erik van Lent
Keurmeester Erik van Lent verzorgt, onafhankelijk en deskundig, een keuring van de motorfiets. Er wordt o.a. gekeken naar technische staat van remmen, wielen, banden, lagers, vering, aandrijving, motorblok, bedieningselementen, alsmede naar elektriek, schade, onderhoud, kentekenbewijs etc. Tevens wordt de kilometerstand gecontroleerd in de database van het NAP.

Rijschool Huisman
Auto- & motorrijschool Huisman (Berg a/d Maas) biedt je de mogelijkheid tot het behalen van je autorijbewijs en/of je motorrijbewijs. Je kiest voor een rijopleiding bij Huisman als Bovag rijschool omdat ze voor kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid staan. Bovendien bieden zij je veel voordelen en helpen ze je om in 1 keer te slagen. Bekijk de HUISMAN TOP 10 en overtuig jezelf!
Hoe is het gesteld met de markt voor tweedehands motoren? Helaas niet best! Het verwisselen of terugdraaien van een kilometerteller bij een motor is eenvoudig en komt regelmatig voor, zo blijkt. Schade-motorfietsen worden gemporteerd (o.a. uit Engeland en USA) en 'opgeknapt' verkocht zonder vermelding van historie. Een ontluisterend kijkje in de wereld van de handel in tweedehands motorfietsen: Reportage (maart 2020) door het Avro/Tros programma 'opgelicht'.
Diverse motor-pagina's:
Motor links Beginthier.nl

Cycle-ergo
Heeft u zich wel eens afgevraagd of u op een motorfiets past voor wat betreft de zithoogte? Bekijk nu uw zitpositie op basis van lichaams- en binnenbeenlengte, op n van de honderden motoren in de databank van Cycle-Ergo.com. Ga altijd proefrijden vr aanschaf van een motorfiets, alleen dat geeft zekerheid betreffende de handelbaarheid.
NB: voor centimeters het vakje Show metric values aanvinken.
Milned Internetdiensten Milned internet diensten maakt en beheert sinds 1996 websites voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Maar ook voor domeinnamen, webhosting en communicatietips kunnen bedrijven en instellingen terecht bij Milned.
Door de aantrekkelijke prijs/prestatie verhouding van de dienstverlening, bedient Milned een stabiele tevreden klantenkring.
Ook onze websites zijn ontworpen door Milned.